Team Apotheek Loomeyer

Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Apotheker:

Dhr. B. Huel MSc

Apothekersassistentes:

Karin Roth                         Linda Kas
Monique Verzeilberg       Nelleke Gerrits
Natasja Rutte                    Esmé Gans
Lisa van der Eng               Sylvia Nap
Asma Bada

Apothekersassistentes in opleiding:

Soezan
Derya
Monique Pelser

 

Geschiedenis

De geschiedenis van apotheek Loomeyer gaat terug tot de zeventiende eeuw.
De “Hoogduitsche apotheek” met de karaktervolle eenhoorn was gevestigd in de Barteljorisstraat.
Eind negentiende eeuw wordt een dependance aan de Zijlweg geopend.
In 1964 moet de apotheek in de Barteljorisstraat worden gesloten. De binnenstad ontvolkt. De grote marmeren vijzel en de oude apothekerspotten gaan naar het Frans Halsmuseum. Apotheek Loomeyer is ingericht met oude kroonluchters en apothekerskasten. De glaskunst is van J. Pronk en stelt Cosmo en Damian voor, de beschermheiligen van de dokters. De oude eenhoorn van de Barteljorisstraat hangt in de patiëntruimte.

Karin Roth; Ik werk al weer 9 jaren in apotheek Loomeyer. Ik ben begonnen als full-timer. Na mijn eerste kind ben ik als part-timer verder gegaan. Er is genoeg te doen hoor, er ligt hier veel werk. Er zijn dagen bij dat we geen tijd hebben voor een kopje thee. Gelukkig krijgen we het werk altijd af.

Monique Verzeilberg; Ik ben nog opgeleid in apotheek Loomeyer. Ik ben opgegroeid in deze wijk, zodoende ken ik de meeste cliënten wel. Ik ben verantwoordelijk voor de handverkoop en de Vichy. Dat vind ik erg leuk. Na de kinderen ben ik part-time gaan werken. De laatste jaren komen er telkens weer wat uurtjes bij.

Natasja Rutte; Ik ben net als Monique van deze wijk en in apotheek Loomeyer opgeleid. Ik ben verantwoordelijk voor de logistiek. In de apotheek heb je het dan over ongeveer 10.000 verschillende geneesmiddelen. Omdat ik ook part-time werk is dat een hele klus. Met alle overheidsmaatregelen en om bijbetalingen zo laag mogelijk te houden proberen wij de prijzen zo laag mogelijk voor u te houden. Helaas zijn de artikelen niet altijd bij onze groothandel voorradig.