Services van de apotheek

Services

Bezorgen

De bezorging is een service die speciaal is bedoeld voor onze klanten, die slecht ter been zijn of voor onze klanten, die grote pakketten krijgen die niet per fiets te vervoeren zijn.

Apotheek Loomeyer bezorgt als een dokter bezorgen op het recept schrijft. In principe doen we dat voor chronische medicatie binnen 24 uur. Tenzij het gaat om pijnmedicatie en/of kuurtjes, dan bezorgen we nog dezelfde dag. Als we een van de medicijnen niet op voorraad hebben, brengen we de hele bestelling pas als alles binnen is. Natuurlijk bezorgen we in twee keer als we zien dat een van de medicijnen direct nodig is.

Kunt u de medicijnen niet ophalen en woont u buiten het bezorggebied, dan moet er naar een andere manier van verzenden worden gezocht. De verzendkosten zullen dan in rekening worden gebracht. In elk geval moeten wij voor verzenden 1) uw recept hebben ontvangen, 2) verzend- en overige kosten zijn overgemaakt. Mocht bovenstaande op u van toepassing zijn neem dan contact op via loomeyer@ezorg.nl

Herhaalservice

Indien u cliënt bent bij artsen, vermeld bij onze recept herhaalservice, kunt u via de email of rechtstreeks bij de apotheek herhaalmedicatie aanvragen. Dit geldt voor alle chronische medicatie, behalve pijnstillers en slaapmedicatie. Ons emailadres is info@apotheekloomeyer.nl en het telefoonnummer is 023-5329550.